Infokusi Image

Për një integrim të sekuencuar evropian - Në kërkim të ritmit të duhur për integrimin e Kosovës në Bashkimin Evropian

Në dhjetor 2013, Shoqata e Bankave të Kosovës botoi numrin e katërt të revistës "The Kosovo Banker"

Infokusi Image

IFLR 1000 Udhëzuesi i të Bërit Biznes 2013

Intervista të cilën Partneri jonë Menaxhues Zt. Dastid Pallaska e zhvilloi me IFLR 1000 në kuadër të “Udhëzuesit të të bërit Biznes 2013”.

Infokusi Image

Kosova ka nevojë për gjyqësor të fortë për të tërhequr investitorë të huaj

Partneri jonë Menaxhues Z. Dastid Pallaska flet për SeeNews

Infokusi Image

Legal500 rendit Pallaska&Associates si firmën ligjore numër një në Kosovë për vitin 2017

Kompania prestigjioze e rankimeve të firmave ligjore, Legal500, publikoi një pasqyrë të përgjithshme të tregut ligjor në Kosovë ku Pallaska&Associates, për të dytin vit me radhë, u rendit si firma ligjore numër një në Kosovë.

Infokusi Image

Chambers and Partners rendit Pallaska&Associates si firmën e vetme të Rangut të Parë në Kosovë për vitin 2017

Në prill 2017, Chambers and Partners renditi Pallaska&Associates si firmën e vetme të Rangut të Parë në Kosovë për vitin 2017

Infokusi Image

Publikohet Amicus Curiae e avokatit tonë, Dastid Pallaska, për Gjykatën Kushtetuese në lidhje me kërkesën e Presidentes së Republikës për vlerësimin e përputhshmërisë me Kushtetutën të Parimeve të Përgjithshme

Më 1 dhjetor 2015, avokati ynë Dastid Pallaska – duke vepruar sipas ftesës së Gjykatës Kushtetuese – ka dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese Parashtresën

Infokusi Image

IFLR1000 rendit Pallaska&Associates si firmë të Rangut më të Lartë për 2016

On 16 October 2015, IFLR1000 ranked Pallaska&Associates as the only top tier law firm in Kosovo for 2016. This is the fourth consecutive year that Pallaska&Associates

Infokusi Image

Legal500 rendit Pallaska&Associates si firmën numër një në Kosovë

Kompania prestigjioze e rankimeve të firmave ligjore, Legal500, publikoi një pasqyrë të përgjithshme të tregut ligjor në Kosovë ku Pallaska&Associates u radhit si firma ligjore numër një në Kosovë

Infokusi Image

Chambers and Partners renditi Pallaska&Associates si firmën e vetme të Rangut të Parë për vitin 2015

Në prill 2015, Chambers and Partners renditi Pallaska&Associates si firmën e vetme të Rangut të Parë në Kosovë për vitin 2015

Infokusi Image

IFLR1000 renditi Pallaska&Associates si Firmë e Rangut më të Lartë për vitin 2015

IFLR1000 renditi Pallaska&Associates si firmën e vetme të rangut më të lartë në Kosovë për vitin 2015

Infokusi Image

Chambers and Partners radhiti Pallaska&Associates si firmën e vetme të Rangut të Parë për vitin 2014

Më 14 mars 2014, Chambers and Partners radhiti Pallaska&Associates si firmën e vetme të Rangut të Parë për vitin 2014 në Kosovë

Infokusi Image

Seminari mbi temën “Aplikimi i Kamatëvonesës sipas Ligjit mbi Marrëdhëniet Detyrimore”

Më datën 22 tetor 2013, Shoqata e Bankave të Kosovës në bashkëpunim me Programin e USAID-it për Përmbarim dhe Legjislacion Komercial (CLE), organizuan seminarin me temën “Aplikimi i Kamatëvonesës sipas Ligjit mbi Marrëdhëniet Detyrimore”

Infokusi Image

Kosova nikoqir i konferencës regjionale “Tregu i Energjisë Evropa Juglindore 2013”

Më datën 10 tetor 2013, në ambientet e Hotel Swiss Diamond në Prishtinë, u mbajt Konferenca rajonale “Tregu i Energjisë: Evropa Juglindore 2013” e organizuar nga kompania Evroenergie e cila është pjesë e grupit të mirënjohur Energiewelt nga Gjermania

Infokusi Image

IFLR1000 e rankon Pallaska & Associates si Firmë e Rangut më të Lartë për vitin 2014

Më 9 tetor 2013, IFLR1000, renditi Pallaska&Associates si firmën e vetme të rangut më të lartë në Kosovë për vitin 2014. Ky është viti i dytë radhazi që Pallaska&Associates radhitet si firmë e rangut të parë nga IFLR 1000.

Infokusi Image

Ligji për Treguesit Gjeografik dhe Emërtimet e Origjinës

Më 30 maj 2013, Kuvendi i Kosovës aprovoi Ligjin Nr. 04/L-187 për Treguesit Gjeografik dhe Emërtimet e Origjinës. Ky ligj u publikua në Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës më 4 korrik 2013 dhe pritet të hyjë në fuqi më 19 korrik 2013.

Infokusi Image

Partneri jonë Menaxhues Dastid Pallaska u nderua me çmimin Avokat Model

Më 10 qershor 2013, Partneri ynë Menaxhues, Dastid Pallaska, u nderua me çmimin Avokat Model nga Oda e Avokatëve të Kosovës me rastin e 40 vjetorit të odës.

Infokusi Image

Pallaska&Associates renditet si Firmë e Rangut të Parë nga Chambers and Partners për vitin 2013

Më 26 prill 2013 Chambers and Partners emëroi firmën tonë si firmën e vetme ligjore të rangut më të lartë në Kosovë dhe Partneri ynë Menaxhues, Dastid Pallaska, u dallua me çmimin Individ i Shquar.

Infokusi Image

IFLR1000 e rankon Pallaska & Associates si Firmë e Rangut më të Lartë për vitin 2013

Më 16 tetor 2013 IFLR1000 renditi firmën tonë si firmë të rangut më të lartë, kurse Partnerin tonë Menaxhues, Dastid Pallaska, e nderoi si Avokat i Shquar në Kosovë.

Amicus Curiae për Gjykatën Kushtetuese

Në shkurt të vitit 2013 Z. Dastid Pallaska ishte ftuar të japë një përmbledhje si amicus curiae në rastin KO Nr. ...

Presidentja e Republikës së Kosovës

Në vitin 2011 Partneri Menaxhues i firmës, Dastid Pallaska, ishte emëruar nga Presidentja e Republikës së Kosovës ...

Ndihma e fëmijëve me Sindromën Down

Në dhjetor të vitit 2012 ne ofruam një mbështetje modeste në Darkën Bamirëse të Odës Ekonomike Amerikane në Ko...

Dita e Avokatisë

Në vitin 2012 dhe 2013 firma jonë ofroi një kontribut modest në ngjarjen vjetore të Odës së Avokatëve të Kosov�...