Infokusi Image

IFLR1000 rendit Pallaska&Associates si firmë të Rangut më të Lartë për 2016

Më 16 tetor 2015, IFLR1000 renditi Pallaska&Associates si firmën e vetme të rangut më të lartë në Kosovë për vitin 2016. Ky është viti i katërt radhazi që Pallaska&Associates radhitet si firmë e rangut të parë nga IFLR1000.

Sipas vlerësimit të IFLR1000, Pallaska & Associates është një prej firmave lider në treg dhe ruan vendin e vet si firmë e Rangut të Parë këtë vit nën udhëheqjen e Dastid Pallaska.

Vlerësimi i plotë i IFLR1000 për Pallaska&Associates mund të shikohet në këtë link.

Amicus Curiae për Gjykatën Kushtetuese

Në shkurt të vitit 2013 Z. Dastid Pallaska ishte ftuar të japë një përmbledhje si amicus curiae në rastin KO Nr. ...

Presidentja e Republikës së Kosovës

Në vitin 2011 Partneri Menaxhues i firmës, Dastid Pallaska, ishte emëruar nga Presidentja e Republikës së Kosovës ...

Ndihma e fëmijëve me Sindromën Down

Në dhjetor të vitit 2012 ne ofruam një mbështetje modeste në Darkën Bamirëse të Odës Ekonomike Amerikane në Ko...

Dita e Avokatisë

Në vitin 2012 dhe 2013 firma jonë ofroi një kontribut modest në ngjarjen vjetore të Odës së Avokatëve të Kosov�...