Infokusi Image

Legal500 rendit Pallaska&Associates si firmën ligjore numër një në Kosovë për vitin 2017

Kompania prestigjioze e rankimeve të firmave ligjore, Legal500, publikoi një pasqyrë të përgjithshme të tregut ligjor në Kosovë ku Pallaska&Associates, për të dytin vit me radhë, u rendit si firma ligjore numër një në Kosovë

Sipas vlerësimit të Legal500 Pallaska & Associates “…vazhdon të kryesojë listën, duke kryer shumicën e punëve ndërkombëtare në dispozicion nëpërmjet një reputacioni të fortë vendor dhe referencave nga firmat globale.” Për më tepër, Legal 500 cilëson Pallaska&Associates si “…firmë ligjore të pa konkurrencë në Kosovë [...] të udhëhequr nga partnerë menaxhues profesional dhe të besueshëm.”

Përveç kësaj, Legal500 - duke cituar klientët - thekson se Partneri ynë Menaxhues, Dastid Pallaska “…ka një qasje moderne, standarde të larta etike dhe një reputacion pa defekte.”

Pasqyra e përgjithshme e Legal500 për Pallaska&Associates mund të shikohet në këtë link.

Amicus Curiae për Gjykatën Kushtetuese

Në shkurt të vitit 2013 Z. Dastid Pallaska ishte ftuar të japë një përmbledhje si amicus curiae në rastin KO Nr. ...

Presidentja e Republikës së Kosovës

Në vitin 2011 Partneri Menaxhues i firmës, Dastid Pallaska, ishte emëruar nga Presidentja e Republikës së Kosovës ...

Ndihma e fëmijëve me Sindromën Down

Në dhjetor të vitit 2012 ne ofruam një mbështetje modeste në Darkën Bamirëse të Odës Ekonomike Amerikane në Ko...

Dita e Avokatisë

Në vitin 2012 dhe 2013 firma jonë ofroi një kontribut modest në ngjarjen vjetore të Odës së Avokatëve të Kosov�...