Infokusi Image

Legal500 rendit Pallaska&Associates si firmën ligjore numër një në Kosovë për vitin 2017

Kompania prestigjioze e rankimeve të firmave ligjore, Legal500, publikoi një pasqyrë të përgjithshme të tregut ligjor në Kosovë ku Pallaska&Associates, për të dytin vit m...

read more
Infokusi Image

Chambers and Partners rendit Pallaska&Associates si firmën e vetme të Rangut të Parë në Kosovë për vitin 2017

Në prill 2017, Chambers and Partners renditi Pallaska&Associates si firmën e vetme të Rangut të Parë në Kosovë për vitin 2017. Për më tepër, Chambers and Partners kanë ...

read more
Infokusi Image

Publikohet Amicus Curiae e avokatit tonë, Dastid Pallaska, për Gjykatën Kushtetuese në lidhje me kërkesën e Presidentes së Republikës për vlerësimin e përputhshmërisë me Kushtetutën të Parimeve të Përgjithshme

Më 1 dhjetor 2015, avokati ynë Dastid Pallaska – duke vepruar sipas ftesës së Gjykatës Kushtetuese – ka dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese Parashtresën Amicus Curiae n�...

read more
Infokusi Image

IFLR1000 rendit Pallaska&Associates si firmë të Rangut më të Lartë për 2016

Më 16 tetor 2015, IFLR1000 renditi Pallaska&Associates si firmën e vetme të rangut më të lartë në Kosovë për vitin 2016. Ky është viti i katërt radhazi që Pallaska&Ass...

read more

Amicus Curiae për Gjykatën Kushtetuese

Në shkurt të vitit 2013 Z. Dastid Pallaska ishte ftuar të japë një përmbledhje si amicus curiae në rastin KO Nr. ...

Presidentja e Republikës së Kosovës

Në vitin 2011 Partneri Menaxhues i firmës, Dastid Pallaska, ishte emëruar nga Presidentja e Republikës së Kosovës ...

Ndihma e fëmijëve me Sindromën Down

Në dhjetor të vitit 2012 ne ofruam një mbështetje modeste në Darkën Bamirëse të Odës Ekonomike Amerikane në Ko...

Dita e Avokatisë

Në vitin 2012 dhe 2013 firma jonë ofroi një kontribut modest në ngjarjen vjetore të Odës së Avokatëve të Kosov�...