Infokusi Image

Legal500 rendit Pallaska&Associates si firmën numër një në Kosovë

Kompania prestigjioze e rankimeve të firmave ligjore, Legal500, publikoi një pasqyrë të përgjithshme të tregut ligjor në Kosovë ku Pallaska&Associates u radhit si firma ligjore numër një në Kosovë. Sipas Legal500, Pallaska&Associates është “...lider për nga prezenca e vet në fushën e të drejtës komerciale dhe është firmë e zgjedhur nga firmat ligjore ndërkombëtare të cilat kërkojnë këshilla lokale.”

Përveç kësaj, Legal500 poashtu thekson punën e Partnerit tonë Menaxhues, duke nënvizuar se, si ish-bashkëpunëtor në një firmë ligjore ndërkombëtare me seli në Vienë, ai “... ka sjellë praktikat dhe standardet Evropiano Perendimore me vete tek firma e vet .”

Pasqyra e përgjithshme e Legal500 për Pallaska&Associates mund të shihet në
këtë link.

Amicus Curiae për Gjykatën Kushtetuese

Në shkurt të vitit 2013 Z. Dastid Pallaska ishte ftuar të japë një përmbledhje si amicus curiae në rastin KO Nr. ...

Presidentja e Republikës së Kosovës

Në vitin 2011 Partneri Menaxhues i firmës, Dastid Pallaska, ishte emëruar nga Presidentja e Republikës së Kosovës ...

Ndihma e fëmijëve me Sindromën Down

Në dhjetor të vitit 2012 ne ofruam një mbështetje modeste në Darkën Bamirëse të Odës Ekonomike Amerikane në Ko...

Dita e Avokatisë

Në vitin 2012 dhe 2013 firma jonë ofroi një kontribut modest në ngjarjen vjetore të Odës së Avokatëve të Kosov...