Infokusi Image

Kosova nikoqir i konferencës regjionale “Tregu i Energjisë Evropa Juglindore 2013”

Më datën 10 tetor 2013, në ambientet e Hotel Swiss Diamond në Prishtinë, u mbajt Konferenca rajonale “Tregu i Energjisë: Evropa Juglindore 2013” e organizuar nga kompania Evroenergie e cila është pjesë e grupit të mirënjohur Energiewelt nga Gjermania. Folësit në këtë konferencë ishin akterë kyç në sektorin e energjisë nga i gjithë rajoni, duke përfshirë Ministrin e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës, Zt. Fadil Ismajli, Ambasadorin e Austrisë në Prishtinë, Dr. Johan Brieger, Shefin e Divizionit në Ministrinë Federale të Ambientit në Gjermani, Zt. Franz-Josef Schafhausen dhe Kryesuesin e Shitjeve të Rrjetit në E.ON Mitte AG, Zt. Sven Nuhn.

Ndër folësit kryesor në këtë konferencë ishte edhe Partneri ynë Menaxhues, Zt. Dastid Pallaska, i cili prezantoi një vështrim ligjor rreth temës “Financimi i Projekteve në Sektorin e Energjisë”. Ndër të tjera, Partneri ynë Menaxhues prezantoi aspektet kyçe të Financimit të Projekteve, strukturën, përparësitë dhe të metat e kësaj mënyre të financimit si dhe matricën për menaxhimin dhe zbutjen e riskut përgjatë implementimit të këtyre projekteve në sektorin e energjisë.

Amicus Curiae për Gjykatën Kushtetuese

Në shkurt të vitit 2013 Z. Dastid Pallaska ishte ftuar të japë një përmbledhje si amicus curiae në rastin KO Nr. ...

Presidentja e Republikës së Kosovës

Në vitin 2011 Partneri Menaxhues i firmës, Dastid Pallaska, ishte emëruar nga Presidentja e Republikës së Kosovës ...

Ndihma e fëmijëve me Sindromën Down

Në dhjetor të vitit 2012 ne ofruam një mbështetje modeste në Darkën Bamirëse të Odës Ekonomike Amerikane në Ko...

Dita e Avokatisë

Në vitin 2012 dhe 2013 firma jonë ofroi një kontribut modest në ngjarjen vjetore të Odës së Avokatëve të Kosov...