Infokusi Image

Pallaska&Associates renditet si Firmë e Rangut të Parë nga Chambers and Partners për vitin 2013

Më 26 prill 2013 Chambers and Partners emëroi firmën tonë si firmën e vetme ligjore të rangut më të lartë në Kosovë dhe Partneri ynë Menaxhues, Dastid Pallaska, u dallua me çmimin Individ i Shquar . Në vlerësimin e tyre, Chambers and Partners, përshkruajnë firmën tonë si njërën nga forcat dominuese në tregun e Kosovës, e cila ofron këshilla të klasit të parë në bashkime dhe blerje, taksa, energji, miniera, banka dhe financa dhe çështje të të drejtës së punës një klientele impresive . Sipas Chambers and Partners, “komentuesit vazhdimisht lavdërojnë ekspertizën e ekipit, besueshmërinë dhe qasjen biznesore”. Kur flet për Partnerin tonë Menaxhues, Dastid Pallaska, Chambers and Partners, thekson se ai gëzon një “reputacion të shkëlqyeshëm në treg”.

Vlerësimi i plotë e firmës tonë nga Chambers and Partners mund të shikohet në: këtë link.

Amicus Curiae për Gjykatën Kushtetuese

Në shkurt të vitit 2013 Z. Dastid Pallaska ishte ftuar të japë një përmbledhje si amicus curiae në rastin KO Nr. ...

Presidentja e Republikës së Kosovës

Në vitin 2011 Partneri Menaxhues i firmës, Dastid Pallaska, ishte emëruar nga Presidentja e Republikës së Kosovës ...

Ndihma e fëmijëve me Sindromën Down

Në dhjetor të vitit 2012 ne ofruam një mbështetje modeste në Darkën Bamirëse të Odës Ekonomike Amerikane në Ko...

Dita e Avokatisë

Në vitin 2012 dhe 2013 firma jonë ofroi një kontribut modest në ngjarjen vjetore të Odës së Avokatëve të Kosov...